2011. január 19., szerda

Színes gombokkal álmodom... / I dream with colorful buttons...

Már régóta szemezek a gombokkal... a különféle, gyönyörűséges anyagokból készült gombokkal... Most eljött az idő, hogy én is kipróbáljam, és nagyon-nagyon megtetszett, úgyhogy ez csak a kezdet... :)))



Az etsy-n rendeltem hozzávalókat, a gombalapok az USA-ból meg is jöttek... Rögtön készítettem két gyűrűt, az itthon lévő selyem és csipkéimből... Még várok egy csomagot különféle textilekkel HonkKongból... kíváncsi vagyok azokból mi szépeket sikerül alkotni...



a gyűrűk átmérője 2,5 cm

7 megjegyzés:

Méri írta...

Nagyon tetszenek, szuper jók lettek!

Marcsi írta...

Ezek mesések! Nagyon ügyes vagy!!!

Kritti írta...

Nagyon jól néznek ki!!! Gratulálok ezekhez a mesés gyűrűkhöz,kitűzőkhöz!

Oribori írta...

Kedves Norita! Ezek a gombgyűrűk, nagyon izgalmasak és gyönyörű textillel készítetted őket!!! Írtad, hogy az etsy-ről rendelted őket. Hogyan keressem? Segítenél! Köszönöm! Mindig jó dolog valami újat kipróbálni! Csodásak születtek nálad!

Norita írta...

Kedves Oribori!

Az etsy.com oldalon van egy kis kereső sáv, oda írd be, hogy "fabric", esetleg "japanese fabric" , "cotton fabric" , "patchwork fabric" szavak valamelyikét és kidob egy csomó terméket. Jó nézelődést! :)

Oribori írta...

Köszönöm Szépen a segítséget! A behúzott gombokat megtaláltam és a gyűrűalapot honnan lehet beszerezni? Azt hogyan keressem? Köszönöm előre is!

Norita írta...

Oribori,

a gyűrű alapot: "ring base" , a medál alapot "pendant base" keresőszavak segítségével találod meg