2010. május 5., szerda

Esküvőre készülve...





Drága Barátosném, Orsi fejét szombaton bekötik... azon szerencsések között vagyok, akik jelen lehetnek majd a nagy napon és egy szép szál virággal kísérhetik őt... Egy mélyzöld egyszerű selyemruhám lesz, ehhez készítettem ezt a szettet... (majd még lesz fülbevaló is :o)

8 megjegyzés:

Bogi írta...

Nagyon elegáns!


Bár nem tudom, te hogy vagy a fényviszonyokkal, nekem néha sötétebbek a színek, és nem tudok javítani rajta... vagy a szememmel van gond? Néha egyszerűen nem látom a monitoron azokat a színeket, amiket felhasználtam az ékszerhez.

Üdv

Norita írta...

Bogi: hát nehéz fotózni, én is igyekszem visszaadni az eredeti színeket, de nem mindig sikerül... Na, majd egyszer ha lesz tükörreflexes gépem, akkor mégjobbak lesznek a fotók... :o)
Amúgy a természetes fény a kulcsa a dolognak leginkább.

Méri írta...

Nagyon szép lett!

Tímel írta...

Csodaszép! Elképzelem hozzá a selyem ruhát, és olvadozom :)

Piky73 írta...

Imádom a bogyós szettjeidet! De egyébként a nem bogyósokat is :)

Sviro (Ildi) írta...

Mennyire "egyszerű", s mégis milyen nagyszerű! Nagyon jó a színkombináció (na jó, én elfogult vagyok, mert ezeket a színeket nagyon szeretem).

NemVal írta...

Azt mondják, a vendég hölgyeknek nem illik lefőzni a menyasszonyt a ruháját és ékszereit tekintve. Ez egyszerűsége ellenére olyan elegáns, hogy valószínűleg éppen csak nem esel bele ebbe a csapdába vele ...

LUJZA Gyöngyei írta...

Nagyon finoman és visszafogottan elegáns ez a szett! Pont egy ilyen jeles napra való :) Alíz