2010. január 27., szerda

Névcsere :-((((

Kis naivan azt hittem, hogy a NoritaDesign név egyedi és csak az enyém... mint kiderült tévedtem... Az Etsy-n már megelőzött valaki a NoritaDesign névvel, kaptam is tőle egy levelet, hogy mindenféle jogi útra tereli a dolgot, ha nem törlöm magam... így jártam...
Nagyon sajnálom, mert tényleg nem akartam senki nevét lenyúlni, távol áll tőlem az ilyen... mindig igyekszem egyedi lenni és még véletlenül se másolni másokat... ez most önhibámon kívűl mégis megtörtént...

Úgyhogy az Etsy, EtsyBeadweavers, DaWanda, Facebook és Flick-ről is törlöm magam ezzel a névvel és maradok csak Norita, illetve Gyöngycsoda (BeadMiracle).
Majd még meggondolom, hogy regisztráljak-e újra ezekre az oldalakra más névvel... most kicsit elvette ez az eset a kedvem mindentől... úgyhogy még alszom rá párat...

A MESKA-n és itt a blogon megtaláltok továbbra is.


11 megjegyzés:

Annamuczi írta...

Fel a fejjel, ne keseredj el!Ezért kár lenne feladni! Az a lényeg, hogy te tudod, hogy tiszta a lelkiismereted! Nem akartál senkit majmolni!

DeNusi írta...

Sajnálom, de tényleg ne add fel!

Orsi írta...

Ne is foglalkozz ilyesmivel, oda se kell rá figyelni! Mi tudjuk, hogy ki vagy és kész! :)

Noncsi írta...

Sajnálom! Rosszul eshetett a dolog! Fel a fejjel! Az ékszereid csodaszépek, a név persze, fontos, de az ékszerek önmagukért beszélnek!

Unknown írta...

ÓÓÓÓóóóó, ez ne vegye el a kedved. Előfordul az ilyesmi. Honnan tudhattad volna, hogy van már egy ilyen név?

Orsi írta...

En is csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz! Draga Noruskam,en ugy gondolom,hogy a lany,akitol a jogi utra terelos megjegyzeseket kaptad,kicsit nagyon buta es nagyon eros szavakat hasznal.Nem tudhatta,hogy te sem tudtad,hogy van mar valaki ilyen nevvel!!!!Amugy meg csodalkozom,mert altalaban az ilyen oldalaknal a regisztracional megallit a rendszer,ha mar van valaki ilyen nevvel!Par napot meg gondolkodjal rajta,de aztan hajitsd el a rossz erzeseket! Ugyhogy hajra hajra Noruskaaaaaaaaaaaa!!!!

@gi írta...

Nagyon sajnálom, elhiszem hogy rosszul esett, de milyen rendszer az már ha hagyott ugyanolyan névvel regisztrálni??? Erre nem neked kellett volna figyelni, mi tudjuk milyen régóta Norita vagy, és az is maradsz!! Hajrá tovább, szeretnénk sok szép gyöngyös-alkotást látni! :))

Norita írta...

Az etsy úgy engedte a regisztrálást, hogy én 'noritadesign', az a nő meg 'noritadesigns' néven regisztrált. Csak egy 's' betű eltérés volt...

vezsuzsi írta...

Szerintem a Norita jobb is! Ha újrakezdeném akkor nem beadsbyvezsuzsi lennék csak szimplán vezsuzsi.
egyszerûbben megjeygezhetô, rákereshetô!
Ez ne szegje kedved!!!

Norita írta...

Köszönöm Lányok! Nagyon kedvesek vagytok!

Christina írta...

Mindig "imádtam" az ilyen okos embereket,akik rögtön fenyegetőznek,csak hogy érvényt szerezzenek maguknak...Az ilyenekkel tényleg nem kell foglalkozni,és főleg nem szabad elkeseredni.Olyan gyönyörű munkáid vannak zsinórban,hogy egy szavad sem lehet,tartsa csak meg a nevet,mi meg továbbra is gyönyörködünk az ékszereidben:)